To top

Toamna readusa la styling

28 Oct

Toamna readusa la styling

IMG_8966

Toamna pare a fi o explozie de culoare si este readusa la styling cu cele mai exravagante nuante si accesorii cool. Facant un report a prezentarilor de moda, am observat  schimbari majore de styling care au pus accent pe detalii inedite.

IMG_8984

De data aceasta Diana Brescan este protagonista care a dorit sa experimenteze noile tendinte propuse de designeri. Pe langa faptul ca Diana are cea mai talentata voce din showbizul autohton, poseda o garderoba impresionanta si este pasionata  de moda.

Chiar daca Diana stie mereu sa se  evidentieze prin tinutele all-black, acum a reusit sa iasa din zona ei de confort prin culoare. A purtat cu atitudine un mantou intr-o nuanta galbena  si pentru ca stim ca accesoriile fac diferenta am optat pentru eleganta unei brose Gucci, faimoasele dresuri colorate si nelipsitii ochelari de sare oversize.

IMG_8962

IMG_8966

IMG_8991

IMG_8966

Nu uitati nici de tinutele relaxate, pentru ca sezonul acesta tesaturile capat un aer modern. Astfel ca poti sa te remarci cu usurinta prin carouri, conteaza doar sa indraznesi. Designerii ca de obicei sunt pe val si iti propun cele mai trendy obsesii vestimentare, pe care tu trebuie sa le incerci neaparat. Asa ca poti sa te inspiri din garderoba masculina cu o linie de business.

Daca nu iti place extravaganta unei palarii mari, atunci alege  o bereta mega chic, care este prezenta in majoritatea prezentarilor de moda.  Cu siguranta este un exemplu stilat pentru acest sezon, mai ales ca poti sa o gasesti in diverse modele si materiale.

IMG_9046

IMG_9065

Tot in acest sezon cizmele lungi, cat si cele largi si voluminoase sunt propuse catre moda viitorului, asa ca poti sa le combini cu usurinta in orice outfit.

Nu uita ca stilul personal incepe de la atitudinea ta si clasa pe care o ai.

IMG_9077

IMG_9074

 

Fotograf: Alexandru Moisei 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.