To top

Toamna dependenta de tendinte

6 Oct

Toamna dependenta de tendinte

IMG_2698

Imi place sa ma rasfat cu cele mai tari tendinte ale sezonului, iar de data aceasta am dorit sa experimentez cu prietena mea o mica explozie de culoare care a tot invadat podiumurile internationale. Nimic  nu poate fi mai frumos in aceasta perioada de cat saptamanile modei din cele mai cotate orase ale modei si noul val de tendinte care ni se impune oarecum. Am petrecut o dupa amiaza frumoasa la terasa celui mai sofisticat hotel din capitala BERD’S Design Hotel, iar eu te invit sa ramai alaturi de noi, pentru ca aceasta sedinta este un tease, a unui proiect fabulos din Chisinau, cat si Bucuresti. 

IMG_2698

Sezonul rece se anunta a fi o explozie de culoare, important este sa stim unde sa ne oprim si sa obtinem cu succes o tinua armonioasa.

Fiecare designer international a optat pentru cate o culoare in acest sezon, fie vorba de rosu, albastru klien sau combinatia de verde cu galben pe care o ador la nebunie. Acestea sunt culorile cu care vei putea face un mix stylish pentru o toamna iesita din anonimat.

 

 

De asemenea in acest sezon poti purta cu ingredere griul, asta pentru ca nu exista nici o toamna fara gri. Dar ca sa ai un styling pe masura, atunci trebuie sa accesorizezi tinuta cu bijuterii masive sau cu o geanta iesita din tipare.

IMG_2720

Pentru ca look-ul sa fie unul fabulos neaparat trebuie sa ai grija de machiajul si parul tau. Poti opta pentru cocucuri extravagante sau coafuri cu o linie clasica, dar la acest capitol ma las de fiecare data in mana celei mai bne hair-stylite Ekaterina Atasii, care de fiecare data stie ce ma reprezinta cel mai bine. Machiajul pe care il alegi la fel trebuie sa fie unul  stylish, iar noi ne-am simtit fabuloase cu machiajul realizat de Sarev Olesea. Olesea a incadrat perfect noile tentinte ale sezonului, iar noi nu am avut decat sa ne simtim de milioane.

IMG_2888

IMG_2770

IMG_2748

IMG_2781

IMG_2746

 

IMG_2771

 

Make-up artist: Sarev Olesea 

Hair-Stylist: Ekaterina Atasii

Fotograf: Dima Iacovlev

Styling: Sofia Palade

Model: Sofia Palade, Marlyne Stavenschi

Locatie: BERD’S Design Hotel

Rochii: Y.  Efros

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.