To top

La mulți ani, Fashion Bobor!

7 Jun

La mulți ani, Fashion Bobor!

IMG_3067

Azi Fashion Bobor împlinește 2 ani, o perioadă frumoasă din viața mea, deoarece m-am regăsit în ceea ce fac și desigur că moda pentru mine este o adevărată fericire.

Au fost 2 ani plini de activități frumoase, ședințe foto, proiecte, evenimente și interviuri cu oameni de la care am învățat multe. Desigur că cea mai importantă realizare a fost acreditarea la Paris Fashion Week, fiind pentru mine un mare succes.

Cu această ocazie ți-am pregătit o ședință foto care îți prezintă una dintre cele mai cotate tendințe ale acestui sezon: sport addict. Nouă direcție sport ne îndeamnă să purtăm un  look cu accente feminine, astfel că nu trebuie să renunțăm  nici la piesele cu linii minimaliste și sofisticate. Această tendință ne provoacă să alegem acele piese care ni se potrivesc, să le purtăm cu atitudine, iar mare regulă este ca să nu părem că tocmai am ieșit de la sala de forță. Eu de exemplu ador noua tendință și recunosc că când plec la shopping nu pot să nu îmi cumpăr o pereche de sneakers stylish, astfel că de ceva vreme am renunțat la tocuri.  Te invit și pe tine să descoperi secretul unui look sport, dar în același timp care poate atrage toate privirile. Dacă tot am vorbit despre stilul sport, în această lună ți-am pregătit o ședință cu Diana Brescan. Frumoasa interpretă pur și simplu se regăsește în piesele care îi oferă un confort maxim, iar stilul cu elemente sport o reprezintă cel mai mult. Tot în această lună te așteaptă un interviu cu arhitectul Alexandrin Buraga, unde îl vei putea admira într-un nou stil vestimentar.

Își doresc o vară plină de magie!

IMG_3067

IMG_3053

IMG_3069

IMG_3073

IMG_3076

Make-up: Ekaterina Atasii

Fotograf: Dima Iacovlev 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.