To top

Haine recomandate pentru sport

22 Jun

Haine recomandate pentru sport

Vara este anotimpul când poate ne dăm seama că trebuia să petrecem mai mult timp la sală pe parcursul anului. Oricum niciodată nu este târziu să începem să facem sport, pentru a ne menţine în formă şi pentru a avea un mod de viaţă sănătos. Mie îmi place foarte mult să fac sport şi unul din aspectele importante atunci când merg la sală este să îmi aleg o îmbrăcăminte adecvată, astfel mă simt mai bine în pielea mea şi sportul devine o adevărată plăcere. Petrecând mult timp la sală am văzut multe fete care nu prea acordă atenţie acestui aspect şi astăzi o să vă ofer câteva idei pentru un look recomandat la sala de forţă.
tumblr_nqch0jrL9M1s3mvf0o1_500

În timp ce faceţi sport trebuie să renunţati la blugi sau maiouri care vă pun în evidenţă kg în plus şi să optaţi pentru acele piese vestimentare care vă avantajează. Maiourile trebuie să fie fără mâneci şi nu purtaţi materialele sintetice. Fiecare top sau pantaloni trebuie să ofere libertate şi să lase pielea să transpire.

tumblr_nje8dl9AvF1sfscozo1_500

tumblr_nipi2ddMgx1s3jo7bo1_500

Pentru sală poţi alege haine mai colorate, astfel o să fie plină de energie şi o să atragi atenţia într-un mod pozitiv.

tumblr_mq5aadvt2j1syvj2wo1_1280

tumblr_mpktxcl5DZ1syvj2wo1_1280

Renunţă la bijuterii şi  la machiaj, acestea pot să îţi ofere momente neplăcute, în plus atunci când transpiri machiajul îţi poate provoca o acnee  sau alte urme pe faţă.
tumblr_npjthbqCw11riomjzo1_500

tumblr_nqb3d092bS1rs9neco1_500

De asemeena şi încălămintea trebuie să fie una de calitate şi specială pentru sport. Nu alege o pereche simplă de tenişi, deoarece aceştia pot să îţi creeze probleme pentru talpa piciorului.
tumblr_nq21fpAimP1uxbssio1_500

Nu uitaţi că felul în care arătaţi spune multe despre modul tău de viaţa, aşa că alegeţi un look perfect pentru sport şi începe de azi o schimbare sănătoasă!

Jurnaslit: Sofia Palade

Sursa Foto: Pinterest

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.