To top

Victoria Ungureanu a dat întâlnire jurnaliștilor în bucătărie

9 Nov

Victoria Ungureanu a dat întâlnire jurnaliștilor în bucătărie

Fondatoarea site-ul everydayjournalism  a organizat ca de obicei un proiect care a unit 9 jurnaliști,  pentru a îi testa la bucătărie. Evident că fiecare din noi a fost ghidat de  bucătarul Marian Danu, care ne-a ajutat să obținem la final cele mai delicioase rețete.

Fiecare a avut echipa sa și de preparat câte o rețetă, astfel că cineva  a ales să gătescă rafinata prăjitură tiramisu, cremă de cartofi Parmentier și rissoto.

Victoria Ungureanu a avut grijă ca în bucătărie să predomină o atmosferă plăcută și chiar ne-a făcut să ne simțim ca acasă. Noi ne-am străduit să învățăm mici secrete din arta culinara, iar pentru unii chiar a fost o mare provocare.

Cei prezenți în noul proiect au fost: Serghei Abalin (redactor și prezentator CTC), Cristina Evtodii (redactor-șef allfun.md), Gabi Marcu (Jurnal TV; JurnalFM), Sorina Știrbu (Prime TV, Muz FM),  şi Alexandru Fosa (Prime TV), Cristina Gurez (redactor-șef shok.md), Daniela Beșliu (redactor-șef zugo.md),  Victoria Ungureanu (fondator everydayjournalism.md) și Sofia Palade ( fondatoarea revistei Fashion Bobor și reporter Acasa Tv).

Victoria ne-a răsfățat  cu cadouri, astfel că avem ocazia să ne facem sport la Zumba, să ne alimentăm sănătos cu produse de la Casa Rinaldi, să savurăm un pahar de vin, să ne bucurăm de o cafea și să încecăm produse de la Detox , dar și să ne îmbogățim bucătăria cu o cănuță  colorata din partea echipei  Eclair. 

Noi îi mulțumim mult Victoriei pentru invitație și îi dorim mult succes în continuare, pentru că recunoaștem,  îi reușesc  foarte bine proiectele sale.

 

IMG_0329

IMG_0071

IMG_0157

IMG_0344

IMG_9903

IMG_0213

Fotograf: Dima Iacovlev

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.