To top

Cristina Gheiceanu: Mi-ar plăcea ca blogul meu să devină o meserie

23 Jun

Cristina Gheiceanu: Mi-ar plăcea ca blogul meu să devină o meserie

Processed with VSCO with a5 preset

Până acum o admirai pe Cristina Gheiceanu seara de seară la știrile Pro TV, însă de ceva timp frumoasa blondă a renunțat la pupitrul știrilor și  trăiește în  Suedia. Acum serile ei au un alt miros, iar de azi înainte poți să o admiri în lumea virtuală și anume pe blogul său cristinagheiceanu.com, astfel că aici poți să te molipsești de zâmbetul ei și postările pline de viață.

Despre Suedia, blog, modă și alte detalii din viața Cristinei, te invit să afli din interviu. 

Processed with VSCO with a5 preset

1) Cum încep diminețile tale acum?

Diminețile mele aici, au un alt ritm. Acasă, îmi aduc aminte, eram parcă pusă în priză ca să le reușesc pe toate. Aici, nu mă mai trezește alarma, ci soarele puternic care răsare la ora 2. Așa că, pe la 7-8 dimineața mă trezesc. Apoi, merg la sală, iar dupa, iau un dejun copios și gustos.

2) Până nu demult ne aduceai știrile de seara. Cum arată acum serile Cristinei Gheiceanu?

Serile mi le dedic blogului și cursurilor de limba franceză. Am decis să o studiez, pentru că îmi pare mult prea frumoasă. Ziua se încheie cu o plimbare prin regiune.

Processed with VSCO with a5 preset

3) Oricum nu vei sta departe de fanii tăi și vei comunica cu ei datorită bloggului. Care este de fapt scopul acestui blog?

Am avut un blog și înainte de a munci la Pro Tv. Bineînteles, a fost un blog foarte simplu, aș spune eu, mai curând, un jurnal. În perioada pe care am dedicat-o televiziunii, am renunțat la el, iar odată ce m-am mutat aici, am zis să îmi îndeplinesc rând pe rând toate dorințele. Uite că blogul a fost una dintre ele. M-a încurajat mult și faptul că multe fete îmi scriau pe rețelele de socializare și mă întrebau despre diverse aspecte legate de frumusețe, moda și stil de viață. Așa că, blogul mă ține parcă mai aproape de casă și de cei dragi mie. Este locul care micșorează distanțele.

Processed with VSCO with a5 preset

4) Blogging-ul presupune foarte multa muncă, tu de obicei câte ore pe zi îi dedici? Dorești ca acest hobby să devină o nouă meserie pentru tine?

Nu aș fi crezut niciodata că un blog îți poate lua așa mult timp. Trebuie să recunosc că în zilele în care nu public nimic, stau cam jumătate de zi și lucrez la el, dar în zilele în care fac postări, petrec chiar o zi întreagă în fața calculatorului. Totuși, e foarte frumos, pentru că e din pasiune. Mi-ar plăcea mult ca acest blog sa devina o meserie, pentru ca asta ar insemna sa fac exact ce imi place. Deocamdata am si cateva propuneri de colaborari, ceea ce ma bucura mult si imi demonstreaza ca munca mea nu este in zadar.

5) Blogul tău include și o rubrică despre modă. Ce înseamnă moda pentru tine și care este stilul tău vestimentar?

Aș descrie stilul meu ca fiind unul feminin spre romantic. Nu țin cont de tendințele în moda și chiar nu aș putea să mă numesc un expert în asta. Îmbrac exact ce îmi place mie, fie că e corect sau nu din punct de vedere al regulilor modei.

Processed with VSCO with a5 preset

6) Ce s-a schimbat în garderoba ta după plecarea de la TV și de când trăiești în Suedia?

Garderoba mea s-a schimbat nițel de când am plecat de la TV. Am devenit și eu mai comoda și pun un accent mai mare pe lejeritatea unei haine. Totodată, înainte îmi cumpăram hainele așa încât să se potrivească oricărei filmări la care merg, fie spital, sat ori un accident. Acum însă, pot să îmbrac și ceva mai stilat ori mai cochet.

image3-1

7) Cum se îmbracă suedezii?

Suedezii se îmbracă foarte comod, iar adidașii ocupă aici un loc de frunte, la capitolul încălțăminte. Tocurile par un articol uitat și neinteresant aici.

 

Processed with VSCO with a5 preset

8)  Îți place să gătești? Ce delicii iubești să prepari iubitului tău?

Spre fericirea mea, aici nu gătesc, decât foarte rar. Contractul iubitului meu prevede masa la restaurant de trei ori pe zi. De aceea, nu mâncăm niciodată acasă, ci ne înfruptăm cu bucate specific suedeze.

9) Care sunt cele 3 lucruri care te fac fericită?

Nu aș putea să numesc doar 3 lucruri, pentru că pe mine mă fac fericită o grămadă de lucruri. Până și niște cireșe cumpărate în momentul în care eu mi le doresc cel mai mult, mă pot face extrem de fericită. O convorbire telefonică cu părinții mei mă face iarăși extrem de fericită sau un gol marcat de iubitul meu, iarași mă poate aduce în culmea fericirii. Cred că fericirea e la fiecare pas, trebuie doar să o vezi și să o lași să te răscolească pe interior.

Processed with VSCO with a5 preset

10) Care ar fi destinația ta perfectă pentru această vară?

De o luna încoace, destinația mea perfectă este Chișinăul și cred că se întelege de ce.

11) Ce mesaj ai avea pentru toți cei care te urmăresc și cititorii Fashion Bobor?

Să nu le fie frică de schimbări și să găsească curajul să facă exact ceea ce îi face fericiți.

Jurnalist: Sofia Palade

Sursa Foto: cristinagheiceanu.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.