To top

Adriana Potorac: Este atât de frumos să fii însărcinată

2 Mar

Adriana Potorac: Este atât de frumos să fii însărcinată

Adriana Potorac s-a evidențiat datorită unei frumuseți expresive și a unui stil bine definit. A fost pe parcursul mai multor ani o inspirație pentru jurnaliști și protagonista reportajelor de modă. Acum însă este pregătită să devină mamă și noi am aflat ce schimbări au avut loc în garderoba ei. Fashion Bobor vă învită să o urmăriți într-o nouă ședință foto.
2
1) Ai fost mereu o femeie stilată si plină de rafinament. Ce schimbări au avut loc în garderoba ta în aceasta perioada?
În timpul sarcinii în garderoba mea au apărut o mulțime de lucruri interesante, de exemplu blugi cu elastic, pulovere cu doua mărimi mai mari, o sumedenie de jambiere, si desigur câteva seturi de costume sportive!
1
2) La ce piese ai renunțat , chiar dacă erau preferatele tale?
Am renunțat la multe lucruri atunci când am ajuns la a 5-a luna de sarcină. Eu nu puteam să îmbrac fusta, să-mi închei rochia, iar cel mai strașnic că nu încăpeam în nici o pereche de blugi.
3) Cum ar trebuie să se îmbrace o femeie însărcinată?
Femeia însărcinată în primul rând trebuie să se simtă confortabil, dar în același timp nu trebuie să arate ca un sac. Eu consider că trebuie de accentuat formele rotunde, doar sa fii însărcinată e atât de frumos!
3
4) Este ușor să găsești în această perioadă haine în Chișinău sau faci shoping online?
La noi în oraș e foarte greu sa găsești ceva frumos pentru femei însărcinate. Asa ca eram nevoită să-mi cumpăr haine în magazinele obișnuite, doar ca cu doua trei măsuri mai mari, sau sa împrumut tricouri si cămăși de la soț!
5) Cred că deja ai vizitat magazinele cu haine pentru copii. Va fi mai ușor pentru el să faci shopping sau la fel vei procura haine de peste hotare?
Eu mi-am găsit magazinul preferat de haine pentru copii care se află în centrul orașului. Acolo este o vastă alegere de haine atât pentru noi născuți cât si pentru adolescenți. Este un magazin de multibranduri în care poți găsi orice.
4
6)Vei combina stilul tău cu cel al copilului sau preferi ca acestea sa nu aibă tangență?
Eu cred ca fetița mea va avea propriul său stil, dar la până va fi mică voi fi eu cea care îi va alege hainele
7) Un sfat în materie de stil pentru femeile însărcinate.
Sfatul meu pentru toate însărcinatele este să primească plăcere de la proces și să nu uite să aibă grija de ele însuși. Sarcina nu este o boală. În același timp să nu-și ascundă burtica, da sa o accentueze. Să nu se teama de culorile aprinse în haine, mai ales dacă așteaptă o fetița.
Aveți grija de voi și de copilașul vostru!
7

adrry

adry

Fotograf: Vadim Putregai

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.